Kotisivut

Leif Norrgård: Kotisivut
 Tässä olen auringon häikäisemänä Littoisten järvellä syksyllä 2010. Työskentelin   viimeksi Polimoon Oy Turun tehtaan Suunnitteluosastolla. Minulle tuli 1.8.2007 tasan   17 työvuotta täyteen siellä. Valmistimme muovituotteita teollisuudelle muottiin   puhaltamalla. Olen ollut 1.1.2010 alkaen eläkkeellä

Tervetuloa vierailemaan kotisivuilleni !

- Kerron lyhyesti nuoruudestani Adonai Yeshua HaMashiach'n Nimessä. Yeshua sanoi: MINÄ OLEN TIE JA TOTUUS JA ELÄMÄ; EI KUKAAN TULE ISÄN LUO MUUTOIN KUIN MINUN KAUTTANI . Joh.14:6. Sain tulla tuntemaan Hänet jo varhaislapsuudessani ja jo 5-vuotiaana sain ensimmäisen suurista rukousvastauksistani. Yksin kotona ollessani 12-vuotiaana päätin seurata Yeshuaa koko lopun elämääni ja koskien kysymystäni: Miten vietän ikuisuuttani taivaassa jos sinne kilvoiteltuani lopulta pääsen?

Hän antoi välittömästi minulle lupauksen profeetta Jesajan kirjan sanoin sydämeni kohdalta ääneen puhuen. ( Kts. kohtaa: Kommentit ja ehdotukset ). Siksi TIEDÄN että Raamattu on alkuaan Yehowalta, sillä Jesajan kirja on keskeinen osa siitä ilmoittaen Yeshuan neitseestä syntymisen jo noin 740 vuotta etukäteen.


Sisällysluettelo  

Henkilökohtaiset tiedot
Yhteystiedot
Työntekijätiedot
Harrastukset
Kommentit ja ehdotukset
Jumalan Karitsa
Pyhä Henki
Kiinnostavat Web-sivustot


Henkilökohtaiset tiedot

Nimi ja siviilisääty:
Nimeni on Leif Paulus Sigfrid Norrgård. Puhuttelunimeni on Leif. Olen sinkku.

XX-XX-1949
Synnyin saunassa, Skaftung'issa Etelä-Pohjanmaalla, tänä aurinkoisena kevätpäivänä. Isäni toimi kätilönä, koska lääkäri oli unohtanut lukitun laukkunsa avaimen kotiin ja lähdettyään sitä noutamaan en jaksanut odotella paluutaan, vaan tulla putkahdin tähän mielenkiintoisen paikkaan.

30-04-1971
Valmistuin konekonstruktioteknikoksi Helsingin Teknillisen Koulun K-111-linjalta. Koulu oli 3-vuotinen. Sitä ennen kävin 8-vuotisen kansa- ja kansalaiskoulun 1956-64 sekä 4-vuotisen Oy Strömberg Ab:n konepajakoulun Helsingissä 1964-68. Suoritin 6-kk:n pituisen Tehdasteollisuuden Rationalisointikurssin 1977-78 Tampereella. Viimeksi suoritin 7-kk:n pituisen täydennyskoutuksen koneinsinööreille Tukholmassa 1984-85.

31-08-1972
Koin elämäni arvokkaimman tapahtuman 31.08.1972 torstai-iltana klo 21 : Sain syntyä uudesti ylhäältä ja täyttyä ensi kertaa Pyhällä Hengellä, kuten Adonai Yeshua HaMashiach opettaa Johanneksen evankeliumissa, kts. Joh.3:3-8 ja kuten on luvattu Apostolien teoissa luku 2:38-39. Merkiksi tästä Yehowah Elohim antoi minulle yhden Pyhän Hengen armolahjoista, kielilläpuhumisen armolahjan, kuten on mainittu Apostolien teoissa luku 10:44-46 ja 2:1-6 ja Paavalin 1. kirje Korinttolaisille luku 12:10 ja 14:10-19. Sain silloin myös kaksi muuta armolahjaa.

01-08-2000
Tänään tuli kuluneeksi tasan 10 työvuotta nykyisessä työpaikassani, Polimoon Oy Turku. Olen työskennellyt lähinnä koulutustani vastaavissa tehtävissä yhteensä 7:ssä eri yrityksessä 22 vuoden aikana. Kyseessä ovat seuraavat yritykset : Oy Strömberg Ab Helsinki ( 1971-73 ), Ins-tsto Juva Espoo ( 1973 ), Wärtsilän Hietalahden telakka Helsinki ( 1974 - 75 ), Aaltonen Oy Sarvis Tampere ( 1978 ), Orion Analytica Espoo ( 1979-82 ), Volvo PV ( hlö-autot ) Göteborg ( 1985-1990 ) ja viimeinen työpaikkani ennen eläkkeelle siirtymistäni oli Polimoon Oy Turku, vuodesta 1990 alkaen 30.9.2007 asti. Eläkkeelle siirryin 1.1.2010.


Yhteystiedot

Kotiosoite : (Turku, Finland, tarkemmin vain ystäville)
Sähköposti: Yakov1972@hotmail.com
Puhelin: (vain ystäville)


Työntekijätiedot

Tehtävänimike : Eläkeläinen 01-01-2010 alkaen.
Virallinen nimike : Raamatun opettaja
Ammatti : Adonai Yeshuan työtoveri.
Osasto : Turku, Suomi, Maailma


Harrastukset 

Raamatun tutkiminen, Esirukoustoiminta, Uskovien yhteys
Evankelinen ulkolähetystyö ja Wycliffe Raamatunkääntäjät
Kristilliset orpolapsikodit, Israel-työ ja Suomen Pipliaseura
Evankelinen kirjeenvaihto, fb-ryhmät, twitter ja blogien ylläpito
Luontokävely, marjastus, sienestys
Kuntourheilu: kuntokävely, kalastus
Kitaransoitto, laulut, hengellinen musiikki


Kommentit ja ehdotukset

Jos et ole vielä uskossa Adonai Yeshuaan tai sinulla ei ole pelastusvarmuutta, niin kehoitan Sinua antamaan koko elämäsi Adonai Yeshua HaMashiach'n hallintaan juuri nyt ja tulemaan hänen luokseen heti siellä missä olet ! Erään luotettavan tutkimuksen mukaan kaikista nyt uskossa olevista yli 90% on tehnyt uskonratkaisunsa alle 15-vuotiaana. Muutoin vanhemmiten paholaisen vaikutuksesta Sinun aikasi kuluu nk. maallisiin huveihin ja eksyt harhaoppien, kuten evoluutioteorian kannattajaksi.

Jos nöyrästi kysyt sydämessäsi iankaikkiseen elämään johtavaa tietä ja rehellisesti lupaat vaeltaa sen loppuun asti, niin pian sinullekin taivaasta vastataan kuten minulle nuoruudessani.

Adonai Yeshua sanoi minulle silloin sinä iltana, ollessani 12-vuotias, heti kun olin tehnyt uskonratkaisuni: "Sinä saat voiman. Sinä nostat siipesi niinkuin kotkat. Sinä juokset etkä näänny. Sinä vaellat etkä väsy". Tasan 10 vuotta myöhemmin löysin jakeen Raamatusta: Jesaja 40:31b. Annan mielelläni lisäohjeita kaikille uskoontulosta kiinnostuneille ja erityisesti niille, jotka haluavat saada pelastusvarmuuden. Postita kaikki kysymyksesi ja epäilyksesi sähköpostiosoitteeseeni, niin rukoilen puolestasi ja vastaan Sinulle Raamatun sanoin.


Katso myös kuvia alinna:

- Yehowah Elohimin Karitsa
- Pyhä Henki

Ole hyvä ja anna palautetta sähköpostitse: Yakov1972@hotmail.com 


Kiinnostavat Web-sivustot

http://www.wycliffe.org Wycliffe Raamatun Kääntäjät
http://ilmatieteenlaitos.fi/saa/Turku Turun sää (5 pv)
https://www.foreca.fi/Finland/Turku/tenday Turun sää (10 pv


 Yehowah Elohimin Karitsa 




 PYHÄ HENKI, UPOTUSKASTE
 JA PYHÄN HENGEN KASTE 



Sain nähdä unessa ilmestyksen Pyhästä Hengestä, uskovien upotuskasteesta ja Pyhän Hengen kasteesta ollessani 16-vuotias. Asuin silloin pienessä Siuntion kirkonkylässä. Kylä on alunperin ruotsalaisten asuttama Sjundeå ja se merkitsee " Seitsemäs joki ".

Kuvasarjassa ei näy keskiaikaista Svidjan, suomeksi Suitian, linnaa, joka todellisuudessa on auringon alla hiukkasen vasemmalla. Siinä asui aikoinaan Klaus Eerikinpoika Fleming, joka oli Suomen sotaväen ylipäällikkö 1591-97. Sitävastoin upea noin 1 km:n pituinen tammikuja auringon alla on myöhemmin hakattu pois.

Yehowah Elohim näytti minulle miten ihmeellinen prosessi on syntyä uudesti ylhäältä ja sain kokea sen myös käytännössä 7 vuotta myöhemmin 23-vuotiaana Helsingissä.

Tekemäni kuvat ovat vajavaisia eivätkä tee oikeutta sille täydellisten värien ilmestykselle, jossa puut olivat täydellisiä väriloistossaan ja ihana taivaallinen musiikki soi taustalla lakkaamatta.



 Tässä kuvasarja uninäystä, 
 joka oli kuin värielokuva: 



Kuva 1: Ihana kesämaisema. Pieni Kirkkojoki virtaa hiljakseen. Pieni, tumma pilvi lähestyy nopeasti tien suunnassa suureten koko ajan. 



Kuva 2: Lähestyessään se alkaa nopeasti levittäytyä joka suuntaan peittäen täysin auringon valon. Se on aivan kuin tummeneva savupilvi. 



Kuva 3: Pian pilvi peittää koko taivaan. Samalla kirkkojoki muuttuu leveäksi kristallivirraksi ja siitä iskee kirkas tulipilari keskelle pilveä valaisten tienoon. 




Kuva 4: Tulipilarin tyvessä kiehuu virran vesi ja pilari imee ikään kuin voimaa vedestä. Voimaa nousee kiertäen pilaria ylös. Pilvi pienenee ja sinistyy. 




Kuva 5: Tämä outo prosessi jatkuu hyvin kauan ja katselen ihmetellen sitä. Taivaalliset voimatovat toiminnassa edessäni. 



Kuva 6: Kestää sangen kauan ja yhä pienenevä ja musteneva tulipilvi pilarin päällä alkaa liikehtiä niin kuin sen sisällä olisi jokin elävä olento ! 



Kuva 7: Lopulta mustunut pieni pilvi räjähtää ja tuhkahiutaleet leijailevat alas. Sisältä paljastuu häikäisevän kirkas valkoinen kyyhkynen.



Kuva 8: Valtava Adonain käsi laskeutuu alas taivaasta, ottaa minut kouraansa ja vie varovasti virtaan, jonka jokainen pisara säihkyy ikuista elämää.




Kuva 9: Seison Adonain kämmenellä ihastellen upeaa, valkoista tulta loistavaa Pyhän Hengen kyyhkystä, joka liitelee alas minua kohden. 



Kuva 10: Seison turvallisesti Adonain kädessä kainaloita myöten vedessä. Pyhän Hengen kyyhkynen liitelee sirosti yhä lähemmäksi. 



Kuva 11: Kyyhkynen laskeutuu aivan eteeni kristallivirtaan ja ui siinä niin kuin sorsa tai muu vesilintu. Kaunista ja ihmeellistä !



Kuva 12: Ihailen kyyhkyä. Tarkemmin katsoen virrassa ui useita Pyhän Hengen kyyhkyjä. Ilmeisesti tarkoitettu myös muille Korkeimman Pyhille, lisäkseni. 



Kuva 13: Kauhistun, kun näen pikimustien käsien vaanivan Kyyhkyä takaa. Rukoilen sanoen: ”Rakas Yeshua, varjele ettei paha saa sitä saaliikseen.”



Kuva 14: Adonai vastaa: ”Älä pelkää, vaan pane tarkoin mieleesi mitä näet.” - Paholainen tarraa pian Kyyhkyseen ja saa sen kouriinsa hetkiseksi. 



Kuva 15: Kohta Kyyhky työntää päänsä ulos, ravistaa itsensä vapaaksi ja potkaisee mustat kädet luotaan kuin saastan kauas pois !



Kuva 16: Pian kaikki muu katoaa. Näen Pyhän Hengen Tulikyyhkyn jäävän loistamaan valoaan yöhön ja paholaisen sitä etäälle yhä vaanimaan. 


TIEDOKSI LUKIJALLE: Olen tänään 24.4.2018 päivittänyt myös tutkielmani "Pedon Kuvasta", josta on tekninen kuvaus profeetta Sakarjan kirjassa, luku 5 ja hengellinen kuvaus Ilmestyskirjassa, luku 13. Tästä alla olevasta linkistä pääset lukemaan ja katselemaan sen alla olevaa kuvaa: 
 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Home pages

Hemsidor